OVER ONS

Over ons

Wie zijn we

 

Schilderwerken Doom gaat geen enkele uitdaging uit de weg, met zijn gedrevenheid en passie voor het vak verzorgt hij ieder project tot in de puntjes.

Wij staan gekend voor ons kwalitatief werk, betrouwbaarheid en ons precisiewerk.

 

Het werk als schilder zit bij Diëgo in de gene, van jongs af aan gaat hij mee met zijn vader Mario, om de kneepjes van het vak te leren. Mario is met zijn 37 jaar ervaring als schilder een bekend gezicht in Gent en omstreken. Naast de nauwe samenwerking met zijn vader blijft Diëgo zich bijscholen in de nieuwste schilder- en decoratietechnieken. Diëgo is gespecialiseerd en gecertificeerd in het zetten van diverse decoratie technieken, deze unieke opleiding heeft Diëgo gevolgd in het opleidingscentrum bij BOSS paints. Laat u inspireren en neem een kijkje in onze decoratie technieken.

 

Schilderwerken Doom werkt het liefst als een klein bedrijf zo hebben de klanten het directe contact met de zaakvoerder en met degene die de werken zal uitvoeren. Zo kan hij de werken persoonlijk opvolgen, Schilderwerken Doom staat in voor een nauwe samenwerking met de klant. Diëgo is een schilder die vol passie een project met beide handen vastpakt en zorgt dat voor hij de deur dicht trekt de puntjes op de i staan.

Schilderwerken Doom

 

GSM: 0497 15 87 93

 

BTW: BE 0716 651 440

Volg ons op Instagram